Happy dappy

 Årskrönika 2013

Inte för att jag bloggat så länge men jag tänkte ändå göra en liten krönika över mitt 2013
 
Januari
Det mesta av årets tre första månader kantades av en sak - LU (SM) i kaninutställning, som en av dom yttersta ansvariga för detta stora evenemang så blev många timmar i telefon & vid datorn för att styra upp dom åttagande jag hade - försäljning, LU-festen & all logi för domare & utställare. Ju närmare vi kom desto mer tid tog det och jag måste erkänna att jag är glad att jag var arbetslös just då för det tog tid, varje dag som sista veckorna jobbade jag med detta.
Bilarna stod i garaget & sov så gott hela januari men det ryckte i makens skruvar tarm mest hela tiden, så fort jag inte jobbade med LU (SM) så var han i garaget.
 
Februari
En ganska lugn månad, maken beställde prylar från USA till bilarna och vi kände att vi hade allt under kontroll inför årets crusing säsong.....
 
LU gick av stapeln och jag kunde äntligen andas ut, blev ett fantastiskt evenemang som jag är grymt stolt över att ha genomfört.
 
Mars
Under mars kom Retroella upp till Sivletto i Enviken, så jag & min väninna Ullis hade bokat oss klipptid hos denna eminenta vintage inspirerade frisör. Kan säga att jag blev mer än nöjd med resultatet.
Vi ställde ut HGV:n på Elmia under påskhelgen, maken åkte ner själv då vi inte fick tag på barnvakt.
Black out, Hell Boy & Bozze Box (våran bil) på Elmia 2013
 
April
I slutet april drog vi till Finland för att ställa ut HGVn, mycket roliga resa & en hel del galna upptåg med gänget.
 
Maj
Maj va en ganska lugn månad, jag började sommar jobba lite & på tisdagarna börajde äntligen tisdags träffarna nere i Säter dalen.
 
Juni
Den 18 juni såg cupen ut så här, denna bil hade vi bestämt oss för att ta till PBM
Hopplösfall.....ja det kändes så kan jag lova
Vi åkte på så många tisdags träffar vi kände att vi han med och när vädret var bra.
 
Juli
I juli känns det som allt händer, varje helg är uppbokad pga något evenemang känns det som, själv drog jag & en kompis till Göteborg för att se Robbie Williams på Ullevi. Samtidigt var det Nostalgidagarna i Säter (grannhålan) och sen var det Wings & Wheels i Falkenberg samma helg.
Första juli såg det ur så här i garaget
 
Avresedagen såg hon ut så här
 
På Sjöhagsvägen
Barnfri semester när den är som bäst.
Sen var vi hemma & vilade upp oss ett par veckor innan vi drog till vackra Rättvik för årets CCW
 
Augusti
Åter hemma igen efter en härlig semester i Rättvik så är vi ganska trötta på raggarbilar & allt det där, tillbaka tillvardagen igen och det kändes helt okej.
Jag får jobb som timvikarie på centralköket & jag trivs jätte bra.
 
September
Fantastiskt lugn månad, vi jobbade mest och bilarna fick vila, jag ägnade mycket tid åt mina kaniner och tävlade ett par gånger under månaden.
Maken förberedde HGVn för Oslo Motor Show
 
Oktober
Maken drog till Oslo för att ställa ut HGVn på den stora bilmässan Oslo Motor Show, grabbarna fick ihop en grym monter som fick massa uppmärksamhet.
 
November
Måste varit den lugnast månaden på hela året när det gäller bilarna, dom stod i garaget & sov så gott då maken jobbade utomlands större delen av månaden.
 
December
Nu börjar mekar sugen komma tillbaka hos maken men bilarna står i skön vinterdvala ett tag till, just nu är det snöskotern som ska pimpas inför vinterns äventyr.
 
 
 Leker med nagelack

Gubben är i garaget & skruvar snöskoter *suck*
Dottern tittar på teenage mutant ninja turtles för jag vet inte vilken gång i ordningen idag, just nu är det bara sköldpaddorna som gäller. Vädret har ju inte heller varit på topp idag - regn & åter regn, man kan inte tro att det snart är nyår när man tittar ut igenom fönstret & termomtern visar +7 gader & gräsmattan är grön.
 
Jag har iaf roat mig med att leka lite med mina annars ganska oanvända nagellack, då jag inte får ha nagellack på jobbet så blir det inte att jag målar naglarna när jag är ledig heller numera. Dock är alltid mina tånaglar röda, året om. Tog inspiration från en av mina favorit bloggar när jag provade denna stil, klipte ut cirklar på hudtape, fäste på naglarna & sen målade jag ett lager som jag lät torka ett bra tag innan jag målade lager två.
 
 
När jag tagit bort tapen såg det ut så här
Blev inte helt perfekt, men blev nöjd. Bara att fortsätta öva & spara ut naglarna lite nu när jag är ledig ett par dagar.