Njuter av tystnaden

Dagen har varit lång på många sätt, denna vecka är jag själv hemma med dottern då M är i Ryssland och jobbar. Som för alla småbarns föräldrar går det upp & ner, idag har det varit många dalar dock så nu njuter jag lite extra när hon somnat.
Har fått ganska mycket gjort idag ändå, sytt upp dom nya vintergardinerna till köket & sytt om gardinerna till tv-rummet. Jag har inte julgardiner utan vinter alt. sommar gardiner, så himla kul tycker jag inte att det är att byta gardiner så 2 gånger om året räcker för mig.
 
Tv-rums fönstret, min tuppstake som jag fick förra julen av mina föräldrar, den står framme året runt
Nya gardinerna i köket
 
Denna glögg provade jag ikväll, får godkänt men inte mer, favoriten är fortfarande hallon/lakrits glöggen förutom den klassiska Blossa.Sweet Poison Borlänge

Idag jobbade jag bara halv dag så jag passade på att åka upp till Borlänge för att göra lite ärenden och mysfika på cafe med dottern. Dessutom passade jag på att titta in på Sweet Poison butiken som öppnat, stor och ljus butik med massa fint.
Hade lätt kunnat spendera ett par timmar där med att prova olika klänningar, kjolar och div. toppar, det får göras vid tillfälle när jag inte har dottern med mig. Hittade en sån fin kappa från Emmy design, tyvärr långt över min prislapp men ack så snygg den va & drömma kostar ju inget.
 
Här kommer lite bilder från butiken.Dessutom hade dom en ganska storavdelning med barn & herr kläder, vilket jag tycker är ett stort plus i kanten.
 

 
 
 
 
 
 
 
Får passa på att önska alla en trevlig helg och go natt, blir tidig kväll då klockan ringer extra tidigt imorgon för jag ska iväg & tävla för sista gången i år.
 
 
 
 All i want in my B'day pressie

Idag har jag läst något fantastiskt *glad*
Fantastiska Retroella (Sarah Wing) ska släppa en bok om vintage frisyrer i mars 2014, boken kommer stå överst på min födelsedagspresent lista det är en sak som är säkert. Nog för att jag redan har en bok om vintage frisyrer men man kan väl aldrig få för många böcker i hyllan, en annan bok jag skulle vilja ha är en bok om vintage make up, någon som har tips om en bra sån bok ?
 
 
Omslaget på boken är från Retroellas FB sida.