Paket inslagning

Har precis kommit hem från att ha kört dottern till förskolan, så nu ska jag passa på att slå in alla hennes födelsedags presenter och göra goodie påsarna klara inför morgondagens kalas - barnen får såpbubblor & lite godis i påsarna. Jag är inte så förtjust i att det ska vara godis/kakor/glass & allt vad det är bara för att det kalas. Här blir det fruksallad & mjölkfri glass, hemkokt saft & lite bakat.
Tårta är dottern inte så förtjust i så det skippar vi, själv tycker jag att det är ganska skönt då slipper jag hålla på att baka tårtbotten då det inte finns några mjölkprotein fria tårtbottnar att köpa i handeln.
 
 
Ska baka lite muffins utan frosting imorgon förmiddag innan kalaset, annars blir det inte så mycket mer, känns som det räcker & blir över.
 
 
Måste hinna plocka ihop här hemma med, ser ut som kriger dragit fram i hela huset. Blir iaf att damsuga av det värsta och sen städa när alla kalas är över, vet hur det kommer att bli. Alla ungarna kommer springa in & ut under kalaset så det är ingen ide att stort städa innan utan bara dra av det värsta.
 
 
Ikväll är det crusing i Sala, se om vi åker ner en vända eller inte. Hade varit trevligt men maken lät inte allt på pigg på iden så vi får se hur det blir med det, dessutom säger väderptognosrerna att det är risk för snö & det gör ju sitt till att man inte är allt för pigg på att rulla ner till Sala.Mina vänner lista

Johanna alias RetroLover har gjort ett inlägg på sin blogg om dom där klassiska "mina vänner böckerna" man hade när man var liten.

Namn: Johanna Maria Backlund

Smeknamn: har inget

Ålder: 34

Stjärntecken: Vädur

Född: Anandag påsk 1980, en måndag

Bor: 
Hedemora

Ögonfärg: Bruna

Hårfärg: Ljusbrunt med lite koppar i

Min Familj: Stor & brokig - mina föräldrar & lille bror, min kära mormor. Min man, dotter, min mans 4 syskon + 2 syskonbarn, makens mamma & pappa + min mans mormor.

 

Mina intressen: Oj, svårt. Jag är perijodare när det gäller intressen, men jag gillar att virka, annars är kaniner ett stort intresse

Favoritämne i skolan: Bild, Historia & Religon

Favoritfärg: Jag gillar alla färger men lila & rött är väl dom färger jag gillar lite mer

Favoritmat: Grillat & en god sallad, till det ett gott vin

Favoritfilm: Step Up, Sista natten med gänget, Cry baby mfl.

Favoritbok: Harry Potter, dom kan jag läsa om & om igen

Favoritidrott: Titta: Alpint & Friidrott Utöva själv: Åka slalom, gillar att springa

Favoritprogram på TV: Svårt, tittar sällan på tv

Favoritdjur:  Kanin

Favoritserie på TV: Grays Anatomy & NCIS även om jag sällan hinner titta på tv numera

 En av mina kaniner som gått 95poäng av max 100poäng.
 

Jag tycker om: Många saker - min man & dotter, mina goa vänner, god mat & dryck, sommaren, jordgubbar

Jag tycker inte om:  Även här är det många saker - tänker inte gå in närmare på det, försöker hålla negativa energikällor ute ur mitt liv.

Jag skulle helst vilja bo:  På landet (som vi faktist gör) men hade varit trevlig med lite större hus, mycket större garage.

Jag vill bli: Längre (vilket tyvärr inte är möjligt då jag inte växt något sen jag gick i årskurs fyra) med fast jobb där jag trivs

Mitt drömyrke är: Vet inte men jag trivs väldigt bra på mitt jobb som timmis inom kostenheten på kommunen.

Jag vill ha chans på: Min man ;)

Det här visste du inte om mig: Jag är rusktigt dålig på matte, jag kan inte räkna "på papper" utan räknar i huvudet på mitt sätt vilket inte uppskattades i skolan då jag inte kunde förklara hur jag gjort fast jag fått rätt svar.

 
Bikini

Idag har jag beställt en ny bikini, hoppas bara att jag kan ha den. Planen var att jag skulle slita på dom bikinis jag redan har men när jag så denna så kunde jag inte låta bli, den var verkligen så snygg.
Är den inte helt underbar ?
 
Beställde en klänning från Sixtens Konfektion här i veckan, tyvärr kunde jag inte ha klänningen vilket var jätte synd för den är verkligen super fin, så det bli att skicka tillbaka den & en hel del annat som jag beställt från H&M som inte passade.
 
Idag har jag & dottern varit ute hela dagen och jag har lyckats få pandaface *oopppsss* inte bra att lyckas få det redan nu, sommaren har ju inte ens börjat. Men jag har väldigt svårt att vara utan solglasögon när det är soligt ute, jag går bara & kisar, vilket ledar till att jag får ont i ögonen & huvudet till slut.
Då jag sovit extremt dåligt i natt, var vaken mellan 23.30 & 03 i natt så passade jag på att ta en powernap i solen på eftermiddagen. Avskyr när jag får mina såna här perijoder som jag inte sover bra, kan somna utan problem men efter ett par timmar så vaknar jag och kan inte somna om på flera timmar *suck*