I hate cancer !

Idag, just i dag hatar jag cancer lite extra.
Denna vidriga sjukdom har tagit en av dom mest älskvärda & underbaraste människan jag känner, min dagmamma från min tidiga barndom i Dalsland har förlorat kampen mot cancern.
Hon var mer än bara min dagmamma, hon var även granne, extra mamma, mamma till min bästa vän på den tiden D & hans bröder.
Änglarna har blivit en mentor rikare & jag med många flera har blivit en medmänniska fattigare.
 

 ICA

Idag fick jag en status uppdatering från min lokala ICA butik på Facebook, sällan jag går in & gillar såna billder men idag kunde jag inte låta bli.
Hur snygg är inte den där lila kakburken med harliekin rutor !? Me want it big time, måste nog köpa en sån, går ju att lägga papiljotterna i om inte annat ;)
 
Eller varför inte detta brödfat ?Hell Bunny klänningar

Idag kom dom två klänningarna jag beställt på Rock n Roll Dolls rea, gillar båda två men är lite tveksam till om den lila ska skickas tillbaka eller inte. Den får hänga några dagar innan jag bestämmer mig men just nu lutar det åt att jag skickar tillbaka den.
Den med äpplen är i samma härliga meterial som den gröna maden och min blåa med rosor, den är dessutom snyggare på kroppen än på en galje, har nog bara sett den hängandes på galje innan så jag är glad att jag vågade chansa.