Mot SM & weekend med pärlorna

Om bara några timmar är det meningen att bilen ska rulla söder ut för årets SM i kaninutställning som i år arrangeras i Täljehallen, Södertälje.
Packningslistan är gedigen kan jag lova, allt från vattenkoppar till kaninerna till partystrassen åt matte inför SM-festen på lördag kväll.
 
Ha en trevlig helg för det tänker jag haBlogg Lista, Dag - 01

Just nu har jag inte så mycket blogg inspiration så jag hittade en liten blogg lista på nätet som jag tänkte börja använda mig av så kanske inspirationen infinner sig till slut. Ibland kan det vara bra med lite drag hjälp.
 
Dag 01- Ett nyttaget foto av dig själv och 5 fakta om dig själv
taget i december 2013.
 
5 fakta
född i Vänersborg
spelad bandy när jag var liten
föder upp blå dvärgvädurar för utställning & kel
har dykcertifikat
 Glasögon

Jag är en glasögon orm, eller rättatre sagt jag borde använda glasögon oftare än vad jag gör idag. Använder linser varje dag men känner allt oftare att jag behöver låta ögonen vila från linserna och det försöker jag göra hemma då jag känner mig väldigt begränsad i mitt seende med glasögonen på näsan, känner att jag inte har lika bra vidvinkel seenede med glasögon som när jag använder linser.
 
Dessutom avskyr jag att köra bil i glasögon & bil kör jag varje dag, flera gånger om dagen. Sen är det väl dax att uppdatera glasögon garderoben lite vilket inte är någon billig historia *suck* mina senaste glasögon är från 2012 & dom vann jag i en tävlig på FB, sen har jag mina burberry bågar som hängt med i väldigt många år, så många att jag glömt bort vilket år jag köpte dom.
 
Skulle vilja ha ett par lite mer retro inspirerande bågar.
 
Glasögon inköpet frå vänta till senare fram i vår men jag tänkte börja kolla vad som finns på markanden.