Besvikelsen är total

Jag beställde för ett tag sen, en väska från en webbshop på nätet. Lyckan bytte tyrvärr plars med besvikelsen då när jag fick hem väskan upptäckte att det var en del missfärgningar över hela väskan. Så jag kontaktade företaget och dom hade bara en väska kvar i lager men även den hade missfärgningar upptäckte personalen när den synades lite närmare, så trist.
Det blir att skicka tillbaka väskan och börja om jakten på den ny väskan inför sommaren 2014, vad ska jag nu ha ?
Gillade verkligen modellen på denna väska, den var lagom stor och bra längd på axelremmarna.
 
Koftan som jag beställde från samma butik var jätte snygg, fin grön färg (utmandade mig själv lite & valde en grön) så den kommer nog bli en favorit på sommarens crusingar & rockabilly fester.
 
Tips på bra webshopar som har snygga väskor som är ca 35cm lång, ca 12 cm djup & ca 23 cm hög, axelbanden ska gäran vara ca 60 cm långa.
 Så mycket fint

Idag trillande ner ett reklamblad från ICA Maxi för hus & hem. Mycket fint fanns det i bladet, några saker fastnade lite extra, bla en sockerskål som verkligen skulle passa i vårat kök.
Kakburken med 3 våningar skulle jag vilja ha men inte i dom färgerna, skulle vilja ha svart, rosa & röd så den matchar köket, kanske får lacka om burken, undra om det går ?

Brödlådan är ju inte heller så tokig, vispskålen är verkligen så snygg & för att inte tala om glasen som det står Milk & Orange juice på, verkligen retro känsla på dom.
 
 Min Bodouir upphör

Igår kväll fick jag ett väldigt tråkigt mail. Den svenska vintage/retro/pin up/rockabilly tidningen Min Bodouir kommer att upphöra, jag har varit trogen läsare sen starten 2011 och har alltid sett fram emot varje tidning och läst varandea artikel och glatt mig över alla bra tips & trix man fått.
Nu blir det ingen mer tidning, verkligen jätte tråkigt, undra vad jag ska läsa för magazin nu ?
Visst jag blädrar i makens Power Magazine & hans Lowrider tidningar men jag gillade att jag hade ett eget magazin som bara var för oss tjejer. Får försöka luska om det finns något magazin för rockabilly girls på andra sidan atlaten som går att få hem.
 
 
Minns inte hur det kom sig att jag började läsa Min Bodoir, men även min rockabilly väninnan Ullis läste den och när vi träffades för fika så brukade vi prata om den senaste tidningen.