Semester part 2

Nu har jag äntligen fått semester & imorrn rullar vi mot Rättvik & CCW 2014, so jäfla nice !Smack

Igår hämtade jag ut klänningen som jag beställt från U.K, så fin och mycket snyggare i verkligheten än på bild. Med tanke på att jag beställde den 16 juli & igår den 20 var den hos mig så tyckte jag att leveransen gick undan med tanke på att det dessutom var helg.
Dålig bild på den fina klänningen men det är den enda helfigurs spegeln i huset.
 
Idag fick jag hem en annan klänning som jag köpt via en FB grupp jag är med i, kan inte bestämma mig om det är en hiss eller diss, tycker den är lite kort med det kanske är en vanesak eftersom alla mina hell bunny går nedanför knät på mig.
Så här ser den ut, får se om jag behåller den eller inte....
 
Imorrn ska jag jobba ett härligt 10 h pass innan jag går på semester i 2,5 vecka & det ska bli så skönt. På torsdag efter lunch rullar vi upp till Rättvik =DDenna ständiga väntan

På paket, vill att båda mina klänningar ska komma så jag får prova dom. Hoppas, hoppas att båda inner komma innan vi rullar upp till Rättvik på torsdag, följer iaf klännningen från UK & enligt den spårbara koden ska paketet ha anlänt till Sverige men mer än så står det inte =/
 
Jag jobbar i helgen, har inte jobbat helg på sen i december 2012 & det är ovant idag har jag känns det som måndag men det är ju "bara" söndag, en dag kvar sen är jag ledig tisdag som ska ägnas åt tvätt, städning, hö & spån hämtning, så ska jag försöka hinna städa husvagnen. Jobbar onsdag sen går jag på 2,5 veckas semester, vilket känns just nu väldigt välbehövligt.