Grått, trist & kallt

Vilken första dag på semestern, ute är det grått, trist & kallt. Termometern har kämpat sig upp till hela 10 (!) grader idag & regnet hänger i luften. Ingen är sugen på att gå ut men maken har iaf tagit tag i HGVn som behöver lite TLC inför power meet, vi har även lyckats boka besiktningtid för båda husvagnarna & 2 jänkare innan onsdag - inte dåligt med tanke på att det såg mörkt ut igår när hela bilbesiktningens bokningsystem låg nere. Då var vi lite lätt oroade allihopa tror jag, detta är ett klassiskt syndrom i familjen - alltid ute i sista sekunden med allt & då menar jag allt.
Ska iaf ta & boka min tåg biljett tills på torsdag iaf, så det är gjort. Sitter & funderar på vad jag ska packa för kläder till Power, då all min packning åker ner redan på onsdag morgon så måste jag bestämma mig senast imorgon eftermiddag. Blir nog en combo av allt som vanligt, jeans, tjocktröja, jacka, klänningar, topar & nån kjol - skor, masor av skor brukar det bli, förstår inte varför det alltid blir så.
 
 
 
 
Nu ska jag gå & sy upp mina nya svarta capri byxor då dom som allt annat i byxväg är för långt för mig när jag köper det. Är så tacksam att jag fick en bra regäl symaskin för ett par år sen. Sen ska mitt förstora resår skärp korts av, så jag kan början använda det.



Semester !!

Idag gick jag på en veckas välbehövlig semester, ska bli så skönt. Avslutade arbetsdagen med 1 h thaimassage, såå skönt & välbehövligt enligt Toon som masserade mig.
Annars har veckan återigen flygit fram fortare än fortast känns det som, jag & dottern har varit själva hela veckan då maken varit i Mogoliet & jobbat denna veckan men nu är han äntligen på väg hem så vi kan börja förbereda inför nästa veckas vuxen semester - PBM.
 
 
Så fick jag ett erbjudande jag inte kunde motså, har köpt mig 3 par (!) original skor från 40-talet av en tjej via en facebook grupp jag är med i, hoppas dom passar bara.
Ikväll ska jag & dottern bara vara & mysa, dessutom tigger vi mat hos bästa svärmor/farmor ikväll.
 
 
 



Som en smäck

Via en facebook sida så köpte jag en retro inspirerad bikini, jag som inte skulle köpa någon mörk bikini i år har nu köpte 2(!) mörka bikinis i år. Iaf så sitter den som en smäck, trotts min stora bakdel & lite mindre byst. Men jag gillar den, känner mig lite så där lagom glamorös och chick i den, nästan så jag skulle kunna tänka mig att bada i den ;)
Jag badar ALDRIG & då menar jag verkligen aldrig, jag avskyr kallt vatten och vattnet i detta land är alltid, alltid kallt utomhus, sist jag badade i havet/i en sjö var när jag bodde på Nya Zeeland 2003, sen dess har jag nöjt mig med att max doppa fötterna. Solar på stranden gör jag där emot mer än gärna, älskar värme men det får inte bli för varmt för då börjar jag må dålig, jätte svårt balansgång det där.
 
Så här ser min nya bikini ut, fast min har röda prickar ist för vita.
 
Nej nu ska jag & min onda hals gå & lägga oss, började igår att få ont i halsen och under dagen har rivigheten & det onda bara ökat i styrka hela tiden trott halstabletter & gurggling med saltvatten, inget har hjälpt. Bättre att vara sjuk nu än i slutet på nästa vecka för då är det Power meet som gäller. Dessutom har jag börjat få ont i öronen & näsan börjar kännas täppt gör det hela inte bättre direkt.
Blir en vända till apoteket imorgon igen för att införskaffa mer krumilurpiller till halsen och jag hoppas att febern håller sig borta iaf.