Grått, trist & kallt

Vilken första dag på semestern, ute är det grått, trist & kallt. Termometern har kämpat sig upp till hela 10 (!) grader idag & regnet hänger i luften. Ingen är sugen på att gå ut men maken har iaf tagit tag i HGVn som behöver lite TLC inför power meet, vi har även lyckats boka besiktningtid för båda husvagnarna & 2 jänkare innan onsdag - inte dåligt med tanke på att det såg mörkt ut igår när hela bilbesiktningens bokningsystem låg nere. Då var vi lite lätt oroade allihopa tror jag, detta är ett klassiskt syndrom i familjen - alltid ute i sista sekunden med allt & då menar jag allt.
Ska iaf ta & boka min tåg biljett tills på torsdag iaf, så det är gjort. Sitter & funderar på vad jag ska packa för kläder till Power, då all min packning åker ner redan på onsdag morgon så måste jag bestämma mig senast imorgon eftermiddag. Blir nog en combo av allt som vanligt, jeans, tjocktröja, jacka, klänningar, topar & nån kjol - skor, masor av skor brukar det bli, förstår inte varför det alltid blir så.
 
 
 
 
Nu ska jag gå & sy upp mina nya svarta capri byxor då dom som allt annat i byxväg är för långt för mig när jag köper det. Är så tacksam att jag fick en bra regäl symaskin för ett par år sen. Sen ska mitt förstora resår skärp korts av, så jag kan början använda det.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo