Mycket att fundera på.....

Ikväll fick vi mycket att fundera på, jag & maken. Minst sagt och om 30 dagar måste vi ha bestämt oss annars blir det inget, vad det är kan jag inte avslöja nu då alla berörda parter inte är informerade än utan kommer att bli det om 30 dagar.  (Nej, jag är INTE gravid & vi ska inte skilja oss)

Själv vet jag inte om jag ska skratta eller gråta, öppna dörren på vid gavel & låta allt komma som det kommer eller stänga dörren för att aldrig mer öppna den igen. Iaf gör det att jag inte kan somna, sitter & funderar massor på hur det ev. skulle kunna bli, hur det ev. inte kommer att bli och om det är värt all tid, alla pengarna och finns viljan, finns verkligen viljan ?
 
 
Önskar att det fanns något enkelt svar på denna fråga men det gör inte det och det är bara jag & maken som kan bestämma ingen annan. Känns som det kommer bli många plus & minus listor fram över och många långa kvällar med diskutioner om hur vi ska göra.
 Pennklänning

Jag har hittat en så fin pennklänning jag vill ha, första gången jag verkligen hittat en pennklänning jag känner att jag skulle vilja ha på mig.
Tyvärr så har jag inga pengar just nu så klart, fyller år i början på nästa vecka & hoppas att jag får lite pengar då & att den finns kvar i min storlek. Har inte fått några mer kläder sålda heller vilket känns lite trist men men, får hoppas att det tar fart nu när våren gör entre på allvar.
 
Sitter även & funderar på om jag ska sälja min svarta kjol från Collecetif & min gula hibiskus kjol från Hell Bunny, båda har blivit förstora och jag vet inte om jag kan sy om dom på något snyggt sätt så dom passar mig i midjan.
Så svårt, bättre att dom kommer till användning hos någon annan än att dom bara hänger i min klädkammare men samtidigt är jag så förtjust i båda och jag trivs bra i dom. Vet inte alls hur jag ska göra, svårt det där när man är extra förtjust i något.Lite shopping

Igår tog jag & dottern en tur till Borlänge & Kupolen efter dagis, dagens uppdrag var att köpa henne nya slalomskidor och det lyckades vi med. En väldigt nöjd tjej gick från Stadium med sina nya rosa skidor med stjärnor på, hon kände sig väldigt stor har jag en känsla av när vi gick ut med skidorna i bilen.
Sen tog vi en lyx fika på Waynes coffe, fy va dyrt det är att fika numera. Nästan 100kr gick det på för oss två att fika - festis & chokladboll till dottern & en liten chailatte & muffins till mig. Sen blev nästa uppdrag en vända in på min favorit affär i hela Kupolen - Sweet Poison, blev lite shopping även där då dom hade mina favort topar på rea, så 3 nya topar följde med hem & dottern fick en klänning med tattoo mönster på som hon så klart skulle ha på sig på en gång. När vi gick ut ur affären så utbrister hon "nu har jag lika klänning som dig mamma" nöjd som bara den va hon, även dotterns klänning va på rea så det blev inte så många kronor.
 
Sen tog vi en tur in på HM för jag ville se om jag kunde hitta den där snygga pennkjolen med hängslen som dom hade i webbshopen men som jag inte han med att köpa innan den försvann =/ är man seg får man skylla sig själv. Igår kväll när jag inte kunde somna så surfade jag in på Hms webbshop igen och hittade en Sandra Dee inspirerad top som jag gillar, funderar på om jag ska klicka hem den för att se om den passar.
 
Den finns även i en snygg hallonröd färg, som jag funderar på för att bryta av allt svart som jag ganska fota köper. Jag gillar färg men köper ändå ganska ofta svarta kläder och jag brukar utmana mig själv att köpa mer färg för att jag vet att när jag väl sätter på mig tex min gröna kofta med körsbär på så är det mer "jag" än tex min hel svarta kofta.
 
Har bestämt mig för att sälja av mer klänningar & ev. ett par kjolar längre fram. Tvekar lite ang kjolarna dels för att jag är väldigt förtjust i båda & ingen av dom går att få tag i längre, eller jo den ena finns att köpa i UK men jag vet inte vilken storlek jag ska ha. Har gått ner lite i vikt & jag hoppas kunna gå ner lite till innan sommaren, så jag vill inte beställa en & sen inse att även den är förstor när sommaren kommer.