Tips

Jag köpte för ett tag sen galgar på BilTema som var helt super, smala men ändå regäla. Bästa är att dom är klädda med sammetsliknande material, vilket gör att vilken rockabilly klänning som helst hänger kvar utan probelm.
Jag har rosa (som tyvärr inte finns kvar längre) & lila i min garderob.

Att dom kostar under 25kr för 5 st gör ju det hela än bättre.Bilutställning

Var in till folketsparkt för att titta på den årliga bilutställningen som bilklubben arrangerar. Kom in strax efter lunch & vädret var helt perfekt, strålande sol och lätt lätt bris. Vi gick en vända & tittade lite på alla bilarna innan vi gick in på själva dansrotundan där Rock n' Roll stuff hade sin popup butik & lite andra utställare av diverse saker, iaf så passade jag på att utnyttja värdetjecken jag fick igår på ladies evening och köpte mig en helt underbar klänning från hell bunny.
Den satt verkligen som gutet på mig & var lagom lång, dessutom var den i ett helt underbart material och kommer nog bli en favorit i sommar har jag en känsla av.
Denna skönhet fick förlja med mig hem.Ladies evening Spring 2014

Ikväll var det äntligen dax igen för ladies Evening på hotellet inne i stan, jag & min vän Ullis hade bokat biljetter och var taggade. Slutade jobba kl.5 så det vara bra att gasa hem, mata kaninerna i ett flygane fläng. Väl innanför dörren insåg jag att jag inte hinner duscha, så det fick bli att sno ihop håret i en slarvig svinrygg & knyta bandan runt för att dölja dagen innan tvätt håret.
Bandana är verkligen räddningen för smutsigt hår måste jag säga, nu när jag äntligen börjat få till bandanan snyggt så gillar jag det mer & mer.
Invigde min nya tröja från Collectif ihop med mina Red kap jeans & mina svarta converse. Kvällen inleddes med en god sallad & lite mingel innan det var dax för modevisning med kläder från den lokala rockabilly affären Rocka n Roll Stuff - fick se massa fina Hell Bunny klänningar i vårens alla färger.
Så läckra klänningar, att det dessutom låg en presentkort på 25% i goodibagen på rockabilly affären gjorde ju inte saken sämre, dessutom fick jag en jätte snygg bandana i goodiebagen, en mörkblå med stjärnor på - perfekt.
Nu måste jag bara komma på vad jag ska köpa för något måste jag ju handla, har ju lite födelsedags pengar kvar att sätta sprätt på ;)

En rolig nyhet var att det var två tjejer med som har ett eget klädmärke som sys här i Hedemora - Bopaluba hete dom & jag ser verkligen fram emot att se mer av deras alster. Blev väldigt förtjust i en av deras klänningar fast jag egentligen inte gillar döskallar.
 
Imorgon är det bilutställning i Folketspark inne i Hedemora, vi ska åka in en vända på förmiddagen sen måste vi ta tag i lite måsten här hemma.