Keep Calm


 
 ibland har man tur......

Vilket jag hade nu på morgonen, trillade över en röd hell bunny underkjol för ynka 150 riksdaler inkl. frakt.
Jag köpte mig en röd underkjol i våras men har bara provat/använda den korta stunder då jag fått skavsår av dom hemska sömmarna, tyllen har inte heller varit skön att ha mot benen så den har helt enkelt bara hängt i klädkammaren & tagit plats, så nu ska jag försöka sälja den.
 
Jag har väl inte direkt letat efter en ny underkjol men nu när jag hittade denna via en facebook grupp jag är med i så var det bara att slå till innan någon annan norpade den framför ögonen på mig. Så i nästa vecka borde den landa i lådan.
 
Blev lite shopping från Collectif här om dagen med, har länge tittat på en ljusblå kjol med ankare på men inte kunnat bestämma mig för om jag skulle köpa den eller inte. Men nu hade dom fått in den i rött med & då slog jag till, så hittade jag en så söt rosa cardigan med 3/4 ärm som jag beställde med, tyvärr missade jag black friday rabatten med ett par ynka timmar. Nog för att båda plaggen redan var på rea men att kunna spara ett par kronor till hade ju inte varit fel.
 
Idag är både jag & dottern hemma, jag har mensvärk från helvetet & då ville dottern vara hemma med mig, så vi ska börja adventsstöket lite lätt idag. Byta gardiner och handla  saker till hennes mjölkfria pepparkaksdeg som vi ska göra imorgon.Fem snabba

1. Vilka roliga utflykter och resor har du gjort i år?
Power Big Mee & Classic Car Week, tisdags träffarna nere i Säter dalen är annars trevliga utflykter med familjen en vardags kväll, Nostalgidagarna i Säter.
 
 
2. Vad är det mest romantiska som har hänt dig under 2014?
Min gubbe är ingen vidare romantiker men jag begär inte så mycket heller efter 10 år ihop. Bara att vara hemma själva & äta middag bara vi 2 är helt okej.
 
3. Vilket är ditt bästa minne från sommaren 2014?
Spontantripen jag & dottern gjorde till Rättvik när maken var på Sweden Rock festival och ställde ut bilen, jag & min goa väninna M & alla kidsen solade, badade och åt god mat, så passade jag & M på att dricka lite gott fram på kvällskvisten.
 
4. Hur firade du din födelsedag? (Och om du inte har hunnit fylla år - hur har du tänkt fira den?)
Jag jobbade så det blev inte mycket till firande men jag fick paket när jag kom hem från jobbet av dottern & maken.
 
5. Vad har du för planer nu till jul och nyår?
Jul - planen är väl att vi ska först vara hos min mormor & äta lite mat och dela ut lite julklappar, för att sen på kvällen träffa makens mamma, mormor & alla hans syskon. Makens pappa planerar vi att träffa på juldan eller annandagen beroende lite på vad han tänkt göra & då blir det ingen julmat utan grillat.
Nyår - inga planer alls men det brukar alltid lösa sig på bästa sätt ändå.