Collectif gör mig aldrig besviken

Idag efter jobbet passade jag på att åka in till min lokala rockabilly affär för att titta på alla nyheter hon fått hem. Massa fint så klart, då jag inte hade någon som väntade på mig hemma så passade jag på att prova allt, allt & lite till nästan, provade 3-4 klänningar - blev ingen klänning idag tyvärr äveon om dom jag provade var jätte fina och satt bra.
Denna svarta historia provade jag, gillade ärmarna men den var lite stor över bysten så den är tyvärr inget för mig, gillar inte hel svart insåg jag.
 
Så provade jag en annan Hell Bunny klänning i en aubergine färg med fåglar på, jag har redan den modellen men i grönt och den är en favorit här hemma, den passar verkligen till allt.
 
Till slut blev det iaf ett par byxor från Collectif, dom satt som en smäck och det bästa av allt är att jag inte behöver sy upp dom, vilket jag behöver med typ alla byxor jag köper annars. Detta är egentligen en modell som ska gå till fotlederna men då dom som sagt är för långa till mig så blir dom perfekta långbyxor ist.
 
Dom jag köpte är marinblå, hade velat ha ett par svarta men jag kunde inte motså dessa så jag köpte dom med, hon skulle få in svarta i nästa vecka trodde hon.Jubileums utsällning i Täby

Igår morse 06.30 styrde jag & min goa väninna A, hennes lilla bil mot Täby galopp för dagens utställning. Det gick bra att köra ner och vi hittade fram utan missöden som tur va och vi kom fram i god tid.
Kaninerna gick igenom kontrollen utan problem och sen var det bara att chilla lite i väntan på att bedömningen skulle börja - alla utställare blev bjudna på jubileumsfika av arrangörs föreningen, vilket var mycket trevligt så vi inledde dagen med fika. Till lunch åt vi prinsesstårta då A fyllt år & middag på Max - hela kostcirkeln ;)
 
Sen pratade vi kanin med alla våra goa vänner i flera timmar, tittade på bedömningen och jag tog massa kort, många bra kort trotts att det var lite knepigt ljus i lokalen, blev många högpoängare trotts att fällnings tiderna inte är över än. Jag fick 94,5p på min viltgrå hane, vilket jag är mer än nöjd med, en bekant till mig som är domare tyckte att han var fin och det betyder mycket då han själv födder upp viltgrå dvärgvädurar och är bland dom främsta i landet inom den färgen.
 
Min kompis Cs fina blå dvärgvädurs hona som jag blev väldigt förtjust iI Love Shoes

Jag är en riktig sucker för skor i alla dess former, ett par riktigt höga klackar är ju så snyggt. Även om jag inte känner mig bekväm i klackar över 6-7 cm så tycker jag det är så snyggt. Då jag har så små fötter så är det ganska svårt att hitta skor som passar, om jag gör det så är det oftast lika bra att köpa för jag vet inte när jag hittar skor som passar nästa gång.
Att dessutom hitta skor som passar och är i rätt stil är verkligen inte det enklaste heller, ibland har jag tur & hittar skor på barnavdelningen men oftast så får jag chansa och köpa via nätet.
 
Mina älskade Moheda träskor, dom använder jag så gott som dagligen under sommaren
 
3 par oanvända vintage skor i skinn som jag köpt via en FB sida, har inte hunnit använda dom än men dom kommer säkert bli favoriter framöver.