Converse

I lördags när vi var upp till Norra Backa för att handla hundmat på Arken Zoo med svärmor så passade vi på att gå in på Team Sportia då maken behövde lite nya skor och dottern ska börja spela innebandy & behövde klubba & glasögon.
Maken köpte 2 par skor, välbehövlig och båda paren var väldigt snygga, dottern fick sin innebandyklubba & glasögon så nu är det bara att börja åka på träningen som är på fredagarna. Själv hittade jag ingenting denna gången, men provade ett par såå snygga Converse - ceris/rosa med mönster av stickade älgar på, tyvärr fanns dom inte i storlek 35 (som vanligt) får fortsätta leta efter converse, om inte annat så åker en kompis till USA i nästa vecka så jag får väl be honom att köpa ett par åt mig, annars åker min kompis A till USA strax innan jul och blir borta i 14 dar.
 
Har många converse på min önskelista just nu: röda, leo färgade, dom med älgarna eller varför inte ett par med körsbär på.
 Ink & glasögon

 Igår kväll tog jag äntligen tag i det "lilla" angenäma problemet boka glasögon tid, sagt & gjort så bokade jag en tid på Spacsavers via webben. Bestämde mig för att en lördag passade mig bäst så jag inte behöver stressa upp en kväll efter jobbet.
Vare sig jag inte behöver ny styrka eller inte så SKA jag köpa nya bågar iaf, är sjukt less på dom 2 par jag har, ett par gillar jag inte ens & använder dom aldrig längre. Så nu ska det gluttas på bågar tills jag ser i kors.
 
 
Sen suger kroppen efter ink, nu har jag nog bestämt mig för vad jag vill ha, velar dock om placeringen - funderar på överarmen, men vet inte om jag ska sätta den på insidan eller utsidan (om ni fattar vad jag menar) eller om jag ska sätta den någonannatstans. Just armarna känner jag mig lite skrajsen för att sätta ink på, varför vet jag inte men jag har inga problem att tatuera benen och dom vill jag verkligen fylla med fina motiv.
 
 
 Energi boost

Igår tog jag en tur ner till Arboga för att gå på riksutställningen som var i folkets park, senast jag var iväg på något kaninrelaterat var i maj när min egen förening hade utställning i Borlänge. Så härligt att träffa alla goa kaninmänniskor igen och prata kanin, avel & planera inför höstens utställningar =)
 
Man kan inte annat än att bli glad av alla fian vänner jag har runt om i landet som har samma hobby som en själv, man gläds med varandas fram gångar, lider i motgångar och fachineras av varandas avels palner. Jag ställde inget själv igår utan jag åkte bara för att socialisera lite och komma hemifrån ett par timmar då jag varit själv med dottern i 2 veckor och ska vara själv med henne även nästa vecka då maken ska iväg på mässa i Tyskland med jobbet.
 
Så fick en liten svart dvägvädur följa med mig hem, han har fått namnet Jax & ska väl mest vara kelis men även som lite avelshane när han fått åldern inne. I oktober ska han göra utställnings debut i Tierp och helgen efter ska vi till Täby och tävla.
 
Kolartorpets Jax