Baby Peaches tävling

Härliga Ellinor aka Baby Peaches anordnar en tävling ihop med Essibella, rockabilly butiken i Heby som jag besökt ett par gånger& handlat ett flertal fina klänningar & min kappa.
 
Om jag fick välja fritt från Essibellas webshop hade det blivit en bikini alt badräkt inför sommaren.Classic Lady 2015

Jaha, helt hastigt & mycket lustigt så har jag anmält mig, min svägerska P & hennes bubbla rill Classic Lady 2015 den 26 juli.
Har i många år sakt att jag vill åka men har alltid, alltid missat när dom släppt anmälningarna för det är begränsat antal deltagande bilar och det brukar snabbt bli fullt. Men idag var jag med, så strax efter 12 idag var allt bokat & betalt - spännande.
 
 Slingor

I veckan som varit så var jag iväg & färgade 2 slingor, blev en i luggen - lite under eller hur man ska försklara & 1 på vänstersida vid örat. Kan dick inte bestämma mig om jag är nöjd eller inte, svårt.
Först funderade jag på att göra röda slingor men då jag är brunhårig med lite koppar i så kom jag fram till att röda slingor inte skulle synas så bra, så det blev svarta då blonda var uteslutet men nu funderar jag på om gråa hade varit snyggt & gett en frän kontrast mot mitt bruna hår.
 
Så här blev iaf slingorna, måste nog be M att fylla i mer i luggen då vi fegade ur lite när vi färgade så vi lät en slinga med mitt vanliga hår vara kvar närmast pannan men det blev inge bra såg jag sen när jag tvättat håret ett par gånger.