Pin Up kurs

På lördag ska jag iväg på något så spännande som Pin Up kurs, något jag både ser fram emot & fasar för då jag verkligen inte tycker om att vara med på kort iaf inte närbilder eller raktfram ifrån.
I kursen ger dig baskunskaper för hur man stylar sitt hår i vintage stuk och makeup, hår kurser har jag gått ett par sytcken redan men jag det jag verkligen vill lära mig är att lägga en snygg och enkel makeup utan att det ska se för "målat" ut. Så får man kläd & stylingtips av en pin up modell
Så av slutas dagen med en plåtning med en pin up fotograf och man får med sig 2 kort hem & lite smink, jag skulle verkligen behöva en egoboost just nu och lära mig att känna mig bekväm framför kamerna och att känna att min kropp dugen som den är, jag har ju trotts allt fött barn och är inte 23 längre (tyvärr) hur jag ska stå/posera för att göra min kropp rättvisa.
 
 
Man får låna kläder i butiken vi ska hålla till eller ha med sig egna, jag kommer nog ta med mig 2-3 olika out fits för att kunna bestämma mig på plats vad jag vill ha på mig. Funderar på att ha klänning på ett kort & shorts + top på det andra för att få så stor kontrast på korten som möjligt, får se hur det blir.
 
 Noll inspiration

Just nu har jag noll inspiration att blogga, har mycket att fundera på - mina deltids stämplingsdagar är på väg att ta slut & även min stämplings perijod, så jag har varit på massa informations möten om vad som händer när dessa dagar är slut.
Jag kan eventuellt få 150 nya dagar då jag har småbarn, så kunde jag få hjälp av en jobb coatch eller gå någon arbetsmarknads utbildning igenom Arbetsförmedlingen. Så måste jag kontakta min a-kassa för att kolla vad som gäller för mig och sen bestämma mig för hur jag ska gå vidare med dom valen jag har.
 
 
 
Så har jag börjat rensa i garderoben igen....
Blivit en hel del shopping på sista tiden, allt har varit på rea så det har inte blivit så dyrt ändå men har även insett att jag inte gillar en del av dom kläderna jag har hängande i garderoben och då är det lika bra att sälja vidare. Än så länge har en kjol & en kofta fått nya hem.
Hittade en handväska i ett överskåp i sovrummet som jag glömt bort att jag haft så den ska säljas med, så ska jag sälja min fina Collectif flamingoväska & även lite smycken tänkte jag som jag aldrig använder.Rensar & Röjer

Idag är jag hemma med dottern då hon är förkyld - hostig & snuvig som bara den, så det fick bli en vilodag från förskolan.
Jag passar på att rensa & röja lite i klädkammaren, plockar fram kläder jag ska sälja & skriver annonser för att få ut dom på en köp & sälj sida på fecebook. Än så länge har jag lagt ut 2 väskor, 3 klänningar & 1 kofta. Vore skönt om jag kunde bli av med något av det iaf, en klänning har ff tagsen kvar, är oanvänd och en har jag inte använt på säkert 3 år, den sista har jag använt 1 gång och insåg att nej den är inte jag så den ska få flytta till nytt hem.
 
Har nog även lite örhängen jag skulle kunna sälja, då jag bara använder mina favoriter och hela tiden kommer tillbaka till dom fast jag tar några andra från början.