Pin Up kurs

På lördag ska jag iväg på något så spännande som Pin Up kurs, något jag både ser fram emot & fasar för då jag verkligen inte tycker om att vara med på kort iaf inte närbilder eller raktfram ifrån.
I kursen ger dig baskunskaper för hur man stylar sitt hår i vintage stuk och makeup, hår kurser har jag gått ett par sytcken redan men jag det jag verkligen vill lära mig är att lägga en snygg och enkel makeup utan att det ska se för "målat" ut. Så får man kläd & stylingtips av en pin up modell
Så av slutas dagen med en plåtning med en pin up fotograf och man får med sig 2 kort hem & lite smink, jag skulle verkligen behöva en egoboost just nu och lära mig att känna mig bekväm framför kamerna och att känna att min kropp dugen som den är, jag har ju trotts allt fött barn och är inte 23 längre (tyvärr) hur jag ska stå/posera för att göra min kropp rättvisa.
 
 
Man får låna kläder i butiken vi ska hålla till eller ha med sig egna, jag kommer nog ta med mig 2-3 olika out fits för att kunna bestämma mig på plats vad jag vill ha på mig. Funderar på att ha klänning på ett kort & shorts + top på det andra för att få så stor kontrast på korten som möjligt, får se hur det blir.