Nu är det nära

Imorgon är det tisdag, spänningen stiger inför helgen, nedräkningen har börjat på allvar. Imorgon är det mindre än 48 timmar tills ett av årets bästa helger kickar igång med en fet jävla spark.
Tusentals & åter tusentals jänkare i varierande skick kommer att rulla mot Västerås & årets upplaga av
Jag håller på att knyta ihop alla lösa ballonger för att få logistiken att fungera inför resten av veckan/helgen. Imorgon kommer min kära pappa & hämtar dottern då hon ska vara hos dom i Mora tills på söndag, kaninskötaren ska mutas med lite vin, ost & kex + lite annnat.
 
Så ska jag hinna packa allt åt mig själv med, med det får bli imorgon kväll för nu måste jag börja göra mig klar för att gå & sova. Gubben är ute & skruvar HGV, just nu går det inge bra för hågisen. Maken var in i förra veckan & besiktade - fick en del 2:or & vi kände att vi ville ha blankt papper inför PBM så inga trafikpoliser kan säga något om vi skulle bli invinkade i en flygande kontroll.
Men sen dess har det bara krånglat i ett, vi hittar inga fjädrar som är starka nog att hålla damen i fråga utan hon får lite kostig svaj men nu trodde maken att han fått tag på ett par idag som ska hålla henne på rätt köl igenom besiktningen.
Han var in i förmiddags & gjorde ombesiktning men besiktningsgubben var grinig så han vägra släcka ett par av 2orna så hem & tokskruva hela dagen för att hinnan in igen innan 15 men det gjorde han tyvärr inte, så nu ska ha in imorgon bitti igen med hågisen och jag hoppas det går vägen den här gången, för just nu är han som en björn med tandvärk & jag förstår honom, det är fan inte kul att hålla på när allt jävlas.
 
 Shopping spree

Idag efter jobbet tog jag bilen upp till Borlänge för att träffa härliga A & ta en fika. Som vanligt var jag sen men blev bara 10 minuter till slut, vi träffades på vanliga stället för go fika & massa snack, uppdaterade varandra vad som hänt sen vi sågs sist.
Även om vi pratar via nätet flera gånger i veckan så är det inte samma sak som at ses IRL & prata. När vi kände oss klara med prat & fika så strosade vi runt i lite affärer, först dök vi in på H&M för att kolla in lite rea.
Jag behövde en axelbandslös bh då min gamla gett upp, sen är det alltid mysigt att bara gå & strosa lite, A begavsig mot skor & bikinis & jag dök in på underklädes avdelningen. Hittade en hel del som jag ville prova, så hittade jag en så snygg leo bikini som fick hänga med in i provrummet.
 
Tyvärr passade inte bikini trosorna =( jätte synd för bh:n satt som en smäck, men tur för plånboken ;) ingen av dom vanliga bh:arna passade, men hittade en svart bandeau-bh i spets på rea för 30 kr, så blev det 2 hårblommor, 1 hårband & 1 nyckelring i form av körsbär.
Sen strosade vi runt i lite fler butiker innan vi gick in på Lager 157, där köpte jag ett par super snygga ballerina i skinn & 2 par solglasögon då jag lyckades repa sönder mina vardags solglasögon här om dagen. 
Efter att jag & A sagt hej då så åkte jag upp på skohuset & där gjorde jag nog dagens bästa fynd - ett par Moheda träsandaletter i leo på 50% rea, endast 249 kr. Jag fick hem 2 par Moheda betty här i veckan, tyvärr passade inget av paren så dom ska jag skicka tillbaka. Inte heller kommer jag behålla dom pumpsen jag skickade efter från Daichmann sko, dom passar helt okej men det är något med dom som gör att jag inte vill behålla dom.
 
 
Visst är dom snygga ?
 
Dagens outfit
Delores top från Collectif & Hell Bunny capri byxorna jag köpte i tisdags.Vart tog somaren vägen.....

... ingen som vet, ingen som vet *nynnar för mig själv*
I tisdags morrse när jag åka till jobbet så bestämde jag mig för att dra på mig klänning bara för att jag kunde, så det blev äppelklänningen från Hell Bunny som blev dagens plagg. Sen på kvällen när vi åkte till Säter dalen på tisdags träff fick den följa med, tok gillar den verkligen.
 
Då det var dax för hårtvätt så slängde jag ihop håret i en fake pile of curls, hårsnodd & delade tofsen i flera delar & gjorde curls av dom, dolde hårsnodden med hårblommor.
 
 
Onsdag  morgon - regnet står som spön i backen när jag skulle åka till jobbet på morgonen, dagens klädsel - jenas, skateskor, top & fleece tröja.
 
Torsdag morgon - helt okej, termometern visar +13 grader, blir mina nya capribyxor från Hell Bunny, top & favorit koftan från Collectif. Solen visar sig under större delen av dagen men på vägen hem från jobbet öppnar sig himlen & nu vräker regnet ner *suck*

När vi var ner till dalen i tisdags så passade jag på att köpa mig ett par Hell Bunny capri med borderad svla på höften & super söta rosetter på vaderna. Lika bra att göra det medan det fanns några kvar i min storlek, för jag vet att hon kommer sälja slut på dom fort för dom är helt suveränt sköna.