Collectif Clothing collection

Såg att en tjej lagt upp en bild på sina Collectif kläder på deras Fb sida och jag tänkte att jag har ju inte så mycket Collectif i min garderob, men jag hade visst fel.....
Insåg att jag samlat på mig en hel del ändå när jag började plocka fram allt, känns inte som det är så mycket när det hänger i klädkammaren & i garderoben. Dessutom har jag hittat massa fint som alltid på deras hemsida som jag lätt skulle kunna tänka mig att klicka hem om plånboken tillät det.Vårgardiner

Igår förmiddag tog jag & svärmor oss en liten tur till Borlänge, vi skulle uträtta div ärenden. Bla så skulle jag köpa någon form av stor balja då jag på senaste utställningen vann 30 kg stallpellets, som jag nu ska prova till kaninerna & den ska blötläggas innan användning så så behövde jag en stor balja.
Ska bli spännande att prova stallpellets då förpackningen är mindre och dessutom billigre än vad spån är. Så man kan ju spara någon krona på att köpa stallpellets om det funkar för mina kaniner vill säga.
 
Så var vi in på DollarStore och där blev det som vanligt en blandad kompott av shopping, allt från påskfjädrar till balsam, nagellack till spåskäggen & annat "bra att ha" sen stor fyndade jag knytgardiner till köket med dalahästar på, han knappt hem innan jag började packa upp dom & stryka, för att få upp dom då jag var så trött på vinter gardinerna.
Nu fortsätte jag i resten av huset, så nu är alla vintergardiner nertagna och sommar gardinerna uppe igen.
 
 
 
 Kan inte sova.......igen

Nu är jag inne i ett sånt där stim igen *suck* avskyr när dom här stimen av sömnlöshet kommer, hjärnan går på högvarv och jag kan inte somna, tankarna fladdrar än hit & än dit i blixtens hastighet. Kan vara helt sopslut när jag går & lägger mig men så fort jag lagt mig i sängen & släkt lampan så börjar tankarna & det slutar med att jag inte kan sova.