Forever Living

 
 
För snart 2 veckor sen började jag min resa mot ett nytt och hälsosammare liv, jag och en mycket nära vän började med Forever Livings Change 9 (även kallad C9) program, under 9 dagar följer men ett enkelt kost & motionsprogram för att få en kickstart mot ett hälsosammare liv.
Jag ska verkligen inte sticka under stolen med att vissa dagar var det tufft, men jag kände att jag hade mer att vinna än om jag förlorade så jag kämpade på med mat och motion. Efter dessa 9 dagar hade jag gått ner lite över 3 kg & 6 cm (!) i midjan (totalt minskade jag med 14 cm i kroppen) och min energi är verkligen på top, jag orkar mer, är piggare, fräschare i hyn och jag sover mycket, mycket bättre än vad jag gjort på flera år.
 
Innan jag testade var jag väldigt skeptisk till detta men tänkte varför inte ? jag är helt övertygad om att Forever Livings produkter verkligen gör skillnad. Jag har nu beställt hem deras nästa box som heter F.I.T 1 för att fortsätta min resa mot ett hälsosammare liv, ser verkligen fram emot att börja med F1 och jag känner mig grymt taggad.
 
 
Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo