Lycko post

Idag efter jobbet åkte jag iväg för att inhandla lite saker till mina lycko brev, några väl valda vänner kommer att få något litet i brevlådan som tack för att dom ställer upp för mig i alla lägen, speciellt efter min separation.

Dom har alla bidragit till att jag kunnat gå framåt och bearbetat min sorg och förtvivlan efter separationen.
Låtit mig skälla, gråta eller bara låtit mig vara tyst när jag behövt vara det. Jag är så tacksam för allt stöd jag fått av dom på olika sätt och jag kan inte i ord beskriva hur mycket dom betyder för mig så jag hoppas att med dessa små gåvor förmedlar en liten del av min tacksamhet för allt dom har ställt upp för mig.
Mat dax

Tre ord som beskriver mig i köket: Flexibel, stökigt & potatis 
 
Vad äter jag helst till frukost: Havregrynsgröt med lite sylt & mjölk, "morgondrinken" (aloe vera & argi+) & ett gäng vitaminer & mineraler
 
Tre köksredskap jag inte klarar mig utan: Ballongvisp, kastrull & mina älskade Global knivar

Två köksredskap jag skulle vilja ha: Gasolspis & ett utekök

Vad är det konstigaste man hittar i ditt kök: Ett gäng olika sicileringsgärn

Fyra råvaror som är ett måste på min pizza: Mozarella, champinjoner, lök & skinka

Favoritdessert: Alla former av kladdkaka helt klart, favoriter är lakrits kladdkaka & citron kladdkaka

 
Något jag skulle kunna äta varje dag: Potatis, vilket jag nästan gör. Potatis är underskattat då man kan göra massor med den kära knölen.
 
Det lagar jag helst nu för tiden: Vegetariskt, har mer & mer gått från rött kött & väljer numera kyckling, kalkon & vegetariska allternativ. 
 
Något jag tycker om men inte lagar så ofta: Jag lagar väldigt mycket mat både privat & i yrkeslivet då jag är kock. Men något jag sällan lagar är kalops både privat & på jobbet. Vänner