Landat (lite)

Så nu är vi i mitten på första veckan utan kent, jag har gått igenom alla video klipp jag filmat från båda konserterna - Gävle & Stockholm, kollat på alla korten & samlat ihop mig lite. Låter antagligen jätte töntigt men kent har hängt med mig på ett eller annat sätt sedan 1995 då jag var en vilsen 15-åring.
Trodde inte att jag skulle uppleva den känslostorm det faktiskt blev, total lycka & eurofori över att få se mina husgudar igen, samtidigt totalt uppror över att det är sista gången som står på scen som kent.
Kön till pop up shoppen som bara var öppen under dom 3 konsert dagarna i Stockholm. Jag står längst fram bredvid tjejen med den blå ryggsäcken.
 
Massa gammla godingar fanns det
 
Blev till slut 3 tröjor, 5 affischer & lite annat smått & gått, så shoppade jag åt min kompis som inte kunde hänga med.
 
Kvällens out fit, svarta jeans & min fina kent tröja
 
Konsertdagens datum 
 
747 en ikonisk kent låt
 
 
 
 
 
Under "inte utan dina andetag" brister det totalt & jag börjar gråta
 
 
 
 
 
 
Sista gången som kent
 
Då var det över, känslan av tomhet var enorm & luften gick liksom ur hela publiken på något sätt, man kunde nästan känna uppgivenheten i luften bland alla fans.
 
 
Utanför Tele2 arena stod detta minnes kors uppställt & på en vägg bakom lyste över 2600 digitala ljus som man kunde tända via ett sms
 
Tack som fan kent, då som nu för alltid
 
 
 

Miss Baby Peaches

Jag får gåshud när jag läser det här, Johanna. Föstår att det var mäktigt och otroligt känsloframkallande! Jag tycker inte alls att det är fånigt för jag skulle känna samma sak den dagen som mina gudar Blue går i graven!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo