Skoförvaring

Funderar på att skaffa ett sånt här skoställ & ha i klädkammaren, måste mäta lite först & fundera på hur det skulle gå att få in under hyllan som sitter uppskruvad efter hela långväggen. hade ju varit jätte bra om den gått in närmast dörren så man inte upplever att "allt" väller ut när man öppnar dörren.

Måtten på skostället är 50*125*25, vilket går in under hyllan inser jag är jag granskar måtten lite närmare men vet inte hur djup väggen är. Som sagt måste hem & mäta, hade ju varit trevligt om den fått plats så alla skor slipper ligga i en stor hög & bli fula.

Hur förvarar ni era skor ?Mitt sovrum & hallmöbeln

Min lite röriga teakhylla jag köpte till mitt sovrum på en lokal köp & säljsida på facebook. På översta hyllan står mina kära vintage väskor än så länge, det kommer antagligen möbleras om en hel del i hyllan innan jag är klar eller klar blir man väl aldrig.
 
Just nu står den & torkar ordentligt då den stått i ett kallförråd hela hösten & vintern innan jag ska lägga på ett lager teakolja & lite parafin på lådsidorna så dom glider lätt. Resten av sovrummet får ni se vid ett annat tillfälle då det är i en enda röra just nu, inget på väggarna & inga gardiner för den delen.
Vet inte vad jag vill ha så då vill jag inte heller köpa något "bara därför att"
 
Köpte även denna lilla byrå av samma tjej, den står i hallen & passar perfekt ihop med med spegeln jag köpte på loppis för ett tag sen, gillar verkligen hur hallen blev. Även byrån & spegeln ska få sig en omgång teakolja och lite tlc längre fram.Vardagsrum

Idag fick jag upp mina två stora tavlor i vardagsrummet, genast så kändes det lite mer ombonat & "klart" 
Nu är det bara 4 kartonger kvar att packa upp, men vet inte vart jag ska göra av det som i lådorna, så dom får stå kvar i klädkammaren så länge. 

Nu är det inte många dagar kvar tills jag får träffa dottern igen :D saknar henne så mycket.