Sköna söndag

 
Härlig söndag vi har idag, dottern har en kompis över & dom leker för fullt på hennes rum. Gubben är på gymmet & jag passar på att läsa lite bloggar och planera vecka som kommer, SM helgen närmar sig med stormsteg och jag måste packa senast onsdag för på torsdag morgon går bussen.
Innan dess måste kaninerna vara i tiptop eller iaf så bra skicka dom bara kan, tror inte på några högpoängare tyvärr då vädret är som det är just nu, kaninerna tror det är vår fast det egentligen är vinter.
 
 
Har ni några söndags rutiner ?
Jag brukar göra mig en balja te & sätta mig & läsa lite bloggar strax innan lunch, sen blir det oftast ett par timmar ute hos kaninerna efter lunch, balsam för själen inför veckan som kommer.
 
 
 
 Loppis lördag

Då jag åkte förbi en trevlig loppis i Krylbo igår när jag var dit så bestämde jag & min väninnan M att vi skulle ta oss en tur dit idag, vilken pärla måste jag säga. Massa fina saker till bra priser & vi gjorde några fynd båda två.
Köpte denna snygga teak spegel, den söta Tilgman vasen & teakbrickan (tallriken var gratis den den hade en nagg, duger gott att ha som kakfat)
Sen blev det lunch på 56:ans cafe, ett retro cafe i stationshuset i Krylbo.
 
 
Så blev det ytterligare ett stop denna gången på Gröna Magasinet, där fanns det prylar kan jag lova. Överallt fanns det prylar och den var inte jätte bra ordning måste jag säga tyvärr för det hade kunnat bli hur bra som helst bara det varit lite ordning.
Hittade två jätte fina hyllor som jag verkligen skulle kunna tänka mig men tyckte dom var i dyraste laget, hittade en Tilgman skål med tillhörande cigaretthållare som är med på första bilden. Då loppisen var i en outvärmd lokal så var vi regält frusna.

Hade planer på att svänga in till en loppis till i Avesta men då klockan alltid springer iväg så fick vi lov att bege oss mot Hedemora igen. In på Pickaboo så M kunde köpa sig två påslakan med flamingos, så tog vi oss bort till den lilla loppisen i änden av Åsgatan, blev inga fynd där.
Sen skyndade vi in till Rock n Roll Stuff för att prata lite om mässan vi håller på att styra upp, kommer bli hur bra som helst tror jag. Ska iaaf bli jätte kul.
 It's Friday Baby !

Vilken vecka det varit, först flög jag & dottern solo medans maken var iväg på jobb i Tallin ett par dagar. Så det har gått i ett, känns som man knappt hunnit lägga huvudet på kudden fören klocka ringt igen & så har ekorrhjulet snurrat på mest hela tiden.
 
Nu tar vi helg, imorrn blir det ett möte på förmiddagen & sen blir det nog en liten loppisvända, räknar inte med att vädret är det samma som idag så loppis vända känns som en bra ide.