O-Ringen 2016

Det har varit ovanligt tyst den senaste veckan i bloggen, anledningen är att jag varit i Sälen & jobbat som funktionär på världens största orienteringstävling. En helt fantastisk vecka med många timmars stående & gående men så galet kul.
Jag har jobbat med något som kallas för Open, detta är en direkt anmälan för folk som kanske provar på orientering för första gången, som inte vill/kan springa hela veckan, eller vill utmana sig själv igenom att byta bana allt efter som veckan går eller bara tar en dag när vädret är bra då resten av familjen ändå är ute.
Här kommer lite blandade bilder från veckan.
 
O-Ringen torget låg i Lindvallen
 
Första 3 etapperna gick på Arena Högfjället
 
Orienterare på väg till start
 
Min arbets station
 
 Sleepless in Sold

För andra natten i rad kan jag inte sova....
Natten till onsdag var det fullmåne & då brukar jag ha svårt att sova. Stökade runt till strax innan 03 innan jag lyckades somna OCH vaknar star innan 07, fick alltså bara 4 timmar sömn natten *jippie* or not !
 
Lyckades somna runt midnatt natten till torsdag & vaknade 90 minuter senare och här är jag nu - kan inte somna om fast jag är super trött och dessutom blev jag hungrig tillråga på allt, så är det varmt inne. Kommer bli en lång torsdag känns det som.
 Clipper by Burman

Hittade denna hårtrimmer på loppis för ett par veckor sen.