Life is good

Just nu är livet bra, riktigt bra.
 
Jag umgås med folk jag gillar & jag har valt att rensa bort många sk vänner som bara vill snoka i mitt liv sen jag separerade men det är väl först nu jag verkligen börjar landa i att jag VALT bort "vänner", många tog jag bort redan när jag flyttade men kände nästan lite skuld över att ha gjort det, för dom var ju mina vänner...
 
Men vet ni vad ?
Bara ett fåtal av dom har reagerat på att vi inte är "vänner" längre på sociala medier, några har tagit kontakt med igen via FB men jag väljer just nu att inte bli vänner med dom igen. Dels vill jag inte se vad som händer där jag bodde innan & jag vill inte heller att dom ska se vad jag har för mig, min personliga svär har blivit större sen jag separerade/flyttade & jag väljer med mer omsorg vilka jag släpper in i den "innre" cirkeln som får dela min vardag.
 
 
Igår var jag & några kompisar & gymmade, vi hade så grymt kul trotts att alla körde hårt. Efter drog vi & käkade på Max sen åkte vi hem till ön & glodde på film & bara myste, så härligt. Kom i säng strax efter 03 i natt & vaknade 09 med en härlig utvilad känsla i kroppen.
 
 
Förra helgen var även den helg guld - på fredags kvällen åt jag & mini me tacos hos grannen & några av hennes vänner, 5 barn & 4 vuxna - barnen lekte & vi, mammor fick chansen att prata av oss lite.
Lördagen fortsatte i samma anda, ungarna lekte & flöt in & ut mellan våra lägenheter, vi åt både lunch & middag ihop, av slutade med lite gottis i soffan & en film då tre ungar satt som ljus med ögonen klistrade mot tv:n. En trött & väldigt nöjd mini me stöp i säng med ett leende på läpparna & det värmer i mamma hjärtat att hon uppslattar det lilla i livet som inte kostar så mycket.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss Baby Peaches

Det låter häslosamt Johanna! Gör det som du mår bra av!

Svar: Tack :D
mrsbelair.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo