Höstsko

Dom senaste veckorna har ju hösten verkligen gjort entre och jag har gått & småfrusit om fötterna då jag bara har mina converse & mina tygskor i mesch. Var in på stan igår för att leta skor men hittade inga skor som föll mig i smaken inne på Skohuset.
 
Men idag fick jag lov att ge mig in till stan igen då mina favorit jeans gick sönder imorse så helt plötsligt stod jag utan vardags jeans som jag kan ha fram & tillbaka till jobbet & kunna vara ute & leka med dottern i. Så efter som min tandläkar tid blev inställd idag så passade jag på att dra en repa in på HM för attleta jeans.
Hittade två par jeans & på vägen till kassan hittade jag skorna på bilden oven, provade dom & dom satt bra på foten så jag köpte dom, väldigt impuls köp för att vara mig men tror inte jag hittar några bättre just nu & jag fryser verkligen om fötterna när jag är ute.
 
Vad tycker ni ? Hiss eller diss ?
 
 

 


Miss Rockabilly Queen

Fina!

Svar: Tack, jag lämnade tillbaka dom då jag inte kunde bestämma mig om jag gillade dom eller inte :/
mrsbelair.blogg.se

Miss Baby Peaches

FRäscha! Och skönt att du hittade jeans också!

Svar: Jeans var himla tur att jag hittade, ett par svarta & ett par mörkblå. Skorna lämnade jag tillbaka då jag inte kunde bestämma mig om jag gillade dom eller inte.
mrsbelair.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo