Villhöver

Ett mycket användbart ord, villhöver
Jag villhövde en ny vårjacka & det hittade jag idag på Lager 157 för okej peng. Den får duga i år, helst vill jag ha en Collage jacka i ull, typ som min Sants & Mortals jacka men dom är ju så himla svåra att hitta till vettiga pengar.


 Äntligen helg

Så var denna vecka äntligen över, varit en konstig vecka utan träning övht & det känns i hela kroppen.
Förra helgen var jag i Sälen & festade av säsongen -16/17, på söndag kväll fick jag jätte ont i halsen så jag knappt kunde svälja men åkte & jobbade ändå på måndagen & tisdagen var halsontet borta men efter dotterns orienteringsträning på kvällen hade jag feber som steg trotts alvedon.
Var hemma på opnsdagen & jobbade igår & idag, haft känningar i halsen & även varit lite små snorig till & från.
 
Nu är det som sagt äntligen helg & vi ska bara ta det lungt jag & dottern, sen blir det fördelsedags kalas på måndag för mini som fyller 8 år.
 Vår Pimpat hemmet

Igår efter jobbet åkte jag & dottern på lite olika ärenden & det slutade med att jag kom hem med nya gardiner till vardagsrummet & mer kakeldekor till köket.
Bara kände att nu får det vara nog med vinter rusk & ville byta gardiner i vardagsrummet, så när jag sprang på dessa gardiner på Rusta så kände jag att dom skulle passa bra mot dom ljusgula tapeterna.
 
När dottern somnat för natten så satte jag igång & pimpade kaklet i köket, jäklars vad bra det blev !
Var väldigt rädd att det skulle bli to much men köket fick sig helt klart ett lyft, synd bara på dom ortroligt fula handtagen på skåp & lådor. Skulle verkligen vilja byta ut dom med mot något mer passande men vad ?
Dom jag hade tänkt finns inte längre i IKEAs sortiment så klart.
Måste köpa en förpackning till med kakeldekor då det fattas några, nu vill jag få ordning på min symaskin så jag kan sy klart köksgardinen så den kommer upp någon gång med.
 
Tips mottages tacksamt om vart man kan köpa handtag till skåp & lådor för inte allt för mycket pengar.