Ensam

Är inne i en peiod då jag känner mig extremt ensam hela tiden.
Mår dåligt till & från med oro i kroppen, nerverna utan på & lätt till tårar i nästan alla situationer. Känns som jag sviker människor i min omgivning för att jag inte är mitt vanliga sprudlande jag & för att jag drar mig undan och inte vill/orkar umgås med någon då jag knappt orkar med mig själv. Men orkar samtidigt inte heller förklara varför jag inte vill umgås.
Så är ju årsdagen för min flytt i antågande så det spelar nog in, snart har jag gjort mitt första år som ensamstående och lämnat "alla" första gången bakom mig sen skillsmässan. 
 
Undra om det någonsin kommer bli/kännas lättare ?
Eller om jag alltid kommer må så här - att känna mig sviken/sårad, oälskad/oatraktiv & totalt misslyckad
 
Blev ett väldigt naket & personligt inlägg
 
 
 

rockaholicdoll

Du är inte ensam,jag kände precis samma sak nu när det gått ett år från separationen med min sambo,varit väldigt låg,ledsen och bara inte velat göra något alls. Bara velat gömma mig. Saken gjorde inte idag bättre av att hans ny **** jobbar under mig där jag jobbar(tackar gud för att jag har högre position) vilket gjort det jobbigt också för mig!

Så Johanna du och jag får fira in ett år som ensamma med skumpa och dödsbra musik istället för att vi klarat oss så pass bra som vi gjort! <3

you rock girl <3

Svar: Tack vännen <3
mrsbelair.blogg.se

Miss Baby Peaches

Alla har vi våra jobbiga perioder, Johanna, men du är verkligen inte oattraktiv eller misslyckad!! Det får du ALDRIG tro! Du är jättego! Och så himla snygg!

Styrkekramar!

Svar: Tack vännen, det var snällt skrivet.
mrsbelair.blogg.se

Miss Baby Peaches

Det är ärligt! <3

Svar: Jo men i bland är ärligheten jobbig för vissa att bemöta.
mrsbelair.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo