Lite ommöblering

Köpte ju mig i förra veckan en ny teak byrå, hade lite ågren över vart jag skulle göra av den men efter lite ommöblering i mitt sovrum blev det så här till slut.

Kom på att jag hade en spegel hängande i klädkammaren som "blivit" över & som jag inte riktigt viste vad jag skulla göra av men fått vara kvar, men den & byrån matchade ihop väldigt bra. Så nu ska jag bara få hjälp av en vän att gå igenom elen på den, golvlampan & adventsljusstaken som jag köpte för ett tag sen.
Min kompis har även en lampskärm som ev passar till, så detta kan bli väldigt bra när det blir klart.
 
 Spontant

Igår kväll blev jag med släpad till Grycksbo & Summer Jumboree av några vänner. Himla trevlig tillställning måste jag säga, har aldrig varit dit tidgiare. Vi såg Teen Cats, inte riktigt min typ av rockabilly & bandet kändes trötta, inte mycket till scen show direkt.

 
 
Då Rock n Roll Stuff fanns på plats så passade jag på att ta med mig min beställning hem så jag kunde prova allt i lugn & ro hemma. En av topparna åker tillbaka, den är jätte fin men passar inte mig & den andra ska jag byta till en mindre storlek på om det finns.
 
 Sista bandet ut för kvällen var Norstetz, hyllning till Eddie Meduza.
 
Var hemma i säng vid 03.30 & vaknade med ett ryck strax innan 11, sen dess har jag plockat ihop lite & försökt få ordning på hemmet.
 Lite nytt från Rock n Roll Stuff till CCW

Hell Bunny Joni skirt i svart har jag beställt
 
Flamingo koftan till Flamingo Ladys träffar är ju ett måste 😉
 
Denna saffrans gula klänning blev jag bara så galet förtjust i & materialet är helt underbart