Soff shopping

Idag har regnet vräkt ner över oss & jag tog entligen tag i ett projekt jag undvikt ganska länge, nämligen att leta ny soffa. Jag gillar min gamla soffa men den har gjort sitt iaf hemma hos mig & det har jag kännt ett tag & kollat till o från på soffor men aldrig hittat någon jag gillat.
Fick hem ett reklam blad från MIO för ett tag sen & i den hittade jag en soffa som föll mig i smaken, så idag när regnet ändå stod som spön i backen så åkte vi in till MIO och kollade, det blev köp på soffa & passande fotölj till.
Nästa vecka kommer den, tror den kommer bli super bra här hemma.
Fotöljen, på bilden har den fel färg. Har beställt den i samma färg som soffan som har rätt färg på bilden.Shopping spree del lux

Fortsättning på inlägget från 20/5
Efter modevisningen uppe på Åsgatan, åkte vi tillbaka till butiken, där ifrån & resten av eftermiddagen gick det ut för iaf rent ekonomiskt men på shpping kontot blev det total peek vill jag lova.
Jag åkte ifrån butiken med en klänning, två dolores toppar, ett par worker pants m. hängslen, en cardigan & ett par svarta solisar från Collectif rikare & många kronor fattigare.
Så himla sköna worker pants med hängslen, måste sy upp dom & flytta knapparna på hängslena
Provade denna teal gröna Dolores top & föll plasask, nu måste jag bara hitta något att ha till förutom byxor, lite sugen på den super snygga flamingo kjolen från Banned som bla Johannas Rockabilly har.
Även denna Dolores top fick följa med hem, har inte så många med mönster
Klänningen som jag väntat på
 
 
Insåg för ett tag sen att jag bara hade svarta koftor med långärm så denna fick med följa med hem.
 Svarta solisar från Collectif, har även dom vinröda sen innan
 
När jag var klar på Rock n Roll Stuff så åkte jag upp till Kupolen då jag tänkte passa på att gå i lite affärer innan jag fortsatte hem till ön. Blev en tur in på HM för att köpa fodral till mina nya solisar, hittade även en baseball t-shirt på rea, in på Skohuset - där hittade jag ett par svarta skin skor i brougemönster, sen blev det en tur in på new yorker & där blev det en ärnlös blus med flamingos på & flamingo strumpor. In på Lager 157 för att köpa lite bas linnen nu när värmen verkar ha kommit för att stanna.

Efter att ha sprängt kontot på alla sätt åkte jag hem till ön igen bara för att lasta ur allt & parkera arslet i soffan.Hedemora 50-tals dag

Idag gick jag modell för Rock n Roll Stuff i Hedemora på stans 50-tals dag, jag vidade 5 olika uppsättningar kläder.

Väldigt förtjust i denna klänning men tyvärr var den för lång i överdelen så vi fick lov att sy om den lite inför visningen.
Dagens hår, blev väldigt nöjd
 
Bild från modevisningen nere på stan, capri byxor från Hell Bunny & top från Collectif
Klänning från Hell Bunny
 
En annan klänning jag visade även den från Hell Bunny