Nu jävlar får det vara bra !

Jag har under hela året dragit på mig fler & fler kilon trotts att jag tränat & försökt äta bra, boven i dramat har varit mitt extremt stora socker sug. Hur jag än har försökt så har jag alltid trillat dit igen om & om igen, men nu dom senaste veckorna har jag börjat få tillbaka många av dom besvär jag hade när jag vägde som mest när jag var gravid med min dotter för över 8 år sen.
Mina armar började domna bort & jag har ont i ryggen, fötterna & känner mig allmänt slut efter en dag på jobbet. Så kände att nu fick det vara nog på allvar när kroppen verkligen började ta stryk igen och jag vet att jag kan leva utan godis & fika, så tog hjälp av en god vän som jag vet kämpar med samma sak & fråga henne hur hon gått tillväga.
Sagt & gjort så beställde jag mig samma paket & körde igång i måndags med buller & bång, första dagen var hemsk verkligen jag var hungrig, godissugen & allmänt sliten men jag kämpade på hela dagen. Igår gick det lite lättare, inte lika hungrig eller godissugen, höll mig till shake till frukost & lunch, middag ihop med dottern på kvällen.
Idag har det gått över förväntan måste jag säga, inte speciellt hungrig & inte jätte godissugen, kämpar på helt enkelt för jag vet att jag måste för annars kommer jag inte orka vara den bästa mamman min dotter kan ha & den där starka förebilden jag vill vara för henne.
 
Att jag inte heller knappt kan ha några av mina kläder spelar även in i detta beslut, jag har så mycket fina kläder som jag bara älskar men inte passar pga min nuvarande vikt. Jag vill ju så gärna ha alla fina kläder jag köpt mig, känna mig snygg & må så där underbart igen som jag vet att jag kommer göra bara jag får allt under kontroll igen.
Just nu har jag 3 par byxor jag kan ha, varav 1 par jag inte ens gillar men måste använda för att dom passar.
 
 Dörrstopp

Idag efter jobbet så åkte jag ut till ön & hämtade dottern för att sen väna bilen tillbaka in till stan igen för att göra några ärenden. Svängde in på Dollar, gick & tittade lite allmänt, så hittade jag denna söt dörrstopp i form av en flamingo.
Perfekt, jag sover med dörren på glänt men då min sovrummsdörr inte är rätt hängd, så går den inte att ställa på glänt så jag har haft en kudde liggandes på golvet för att inte dörren ska åka upp. Men nu slipper jag ha kudden på golvet & ist ha denna söta som dörrvakt.Höst piff

Som alltid varje höst så blir jag sugen på att göra om hemma, mysa till hemmet med filar, kuddar, tända ljus, murriga gardiner & sängkläder.
Köpte nya gardiner till vardagsrummet förra hösten men jag är sugen på nått nytt men ekonomin tillåter inga utsvävningar denna månad eller nästa tyvärr.
Fick tips om dessa fina gardiner av en rockabella jag umgås med, visst är dom snygga ?
 
Har en längd av en vintage gardin liggandes som jag tänkte sy om till kappa till mitt sovrumsfönster, men tyvärr är jag & min symaskin fortfarande oense, är väl bara att inse att jag måste lämna in den på service. Har ju dessutom köksgardiner liggandes som behövs sys klart med, får jag bara till dom två så har jag ju nya gardiner. Så ska gardinerna i vardagsrummet sys av & då blir ju även dom som nya så jag får nog hålla till godo med dom jag har denna höst & vinter.