Pigga Peggy

Idag på lunchen så satt jag & googlade på mormorskängor, då jag gärna skulle vilja ha ett par nu till hösten eller iaf drömma om ett par fina.
 
Hittade iaf en väldigt trevlig hemsida med skor i helt min smak & när jag fick se dessa skönheter ovan dog jag en smula. Hur fina är dom inte, jag har drömt om ett par T-slejf skor i så många år men aldrig hittat några i mini storlek som jag har men tro det eller ej så finns dom i min storlek, kruxet är att dom kostar 1400 kr men dom är i läder & tar man hand om dom så har man ju en sko många år framöver.
 
Hittade även dess mormorskängor med söt liten klack, sååå snygga.
 
Dessa var inte heller så tokiga men jag hade heller haft ett högre skaft än det som är
Så fina detaljer verkligenFörkyld

Igår slog den till förkyldningen from hell på förmiddagen på jobbet bara så där. Blev tok snuvig & näsan började droppa som en trasig kran, men inte ont i halsen som jag haft tidigare under hösten. Var hemma med mini me idag då hon varit så hostig & hade lite feber igår när hon kom hem från skolan.
Nu är jag i valet & kvalet om jag ska vara hemma från jobbet imorgon eller inte...Nu jävlar får det vara bra !

Jag har under hela året dragit på mig fler & fler kilon trotts att jag tränat & försökt äta bra, boven i dramat har varit mitt extremt stora socker sug. Hur jag än har försökt så har jag alltid trillat dit igen om & om igen, men nu dom senaste veckorna har jag börjat få tillbaka många av dom besvär jag hade när jag vägde som mest när jag var gravid med min dotter för över 8 år sen.
Mina armar började domna bort & jag har ont i ryggen, fötterna & känner mig allmänt slut efter en dag på jobbet. Så kände att nu fick det vara nog på allvar när kroppen verkligen började ta stryk igen och jag vet att jag kan leva utan godis & fika, så tog hjälp av en god vän som jag vet kämpar med samma sak & fråga henne hur hon gått tillväga.
Sagt & gjort så beställde jag mig samma paket & körde igång i måndags med buller & bång, första dagen var hemsk verkligen jag var hungrig, godissugen & allmänt sliten men jag kämpade på hela dagen. Igår gick det lite lättare, inte lika hungrig eller godissugen, höll mig till shake till frukost & lunch, middag ihop med dottern på kvällen.
Idag har det gått över förväntan måste jag säga, inte speciellt hungrig & inte jätte godissugen, kämpar på helt enkelt för jag vet att jag måste för annars kommer jag inte orka vara den bästa mamman min dotter kan ha & den där starka förebilden jag vill vara för henne.
 
Att jag inte heller knappt kan ha några av mina kläder spelar även in i detta beslut, jag har så mycket fina kläder som jag bara älskar men inte passar pga min nuvarande vikt. Jag vill ju så gärna ha alla fina kläder jag köpt mig, känna mig snygg & må så där underbart igen som jag vet att jag kommer göra bara jag får allt under kontroll igen.
Just nu har jag 3 par byxor jag kan ha, varav 1 par jag inte ens gillar men måste använda för att dom passar.