Converse fynd

Igår var jag & min dotter ute & spenderade lite pengar, min dotter fyller år imorgon och jag hade lovat henne lite födelsedags shopping så hon kunde få välja sina presenter. Var in på Stadium Outlet för att kolla lite där hittade dottern ett par skor & så även jag, blev ett par nya vita Converse då mina gamla är mer grå än vita numera.

 På Lidl v.17

Massa fint har Lidl denna vecka, synd att ajg varken har husvagn eller pengar att lägga på något sådant just nu.
 
 
Gillar båda sängkläderna, finns både till enkel täcke & dubbeltäcke
 
Perfekt till sommarens alla mysiga picknikar & även i husvagnen
 
Servetter med flamingos & annanas, även sugrör & tandperare i samma
 
 
 Helgen v. 15

Efter en kämpig arbetsvecka var det äntligen helg, F kom hem i bra tid dessutom. Hade bjudit F & hans dotter på middag, Fs son var på innebandy cup i Linköping över helgen. Det blev pressad potatis, helstekt fläsk ytterfile & svampsås & till efterrätt blev det kladdkaka & grädde.
Efter middagen blev det soffan, vi tittade på lite tv innan dom åkte hem & vi gick o la oss. Hade köpt mig en bukett med rosa tulpaner, var länge sen jag köpte mig färska blommor.
 
På lördagen var det dax för skoter hillcross på Gesundaberget, jag & F åkte dit vid halv 12. Då min dotter åkt till sin pappa för natten & Fs dotter var med en kompis så hade vi dagen helt för oss själva.
Solen strålade från en klar blå himmel & det var massor av folk som sökt sig till berget, det var bra flyt i igenom dom olika heaten.
Högt upp var vi, i bakgrunden syns en istäckt Siljan med alla sina små kobbar & öar. Helt galet bra väder & vi fick lov att ha solgalsögon på oss i det starka ljuset, vart var det dessutom, behövdes inga vantar & mössa var på gräsnen till för varmt.
 
Vi stannade på berget tills klockan var närmare 5 snåret på eftermidaggen, då åkte vi hem till mig & grillade oss en hamburgare till middag innan vi åkte in till F då hand dotter kommit hem. Resten av kvällen spenderades i soffan framför dumburken, helt lagom avslutning på dagen.
 
Igår var en riktig slö dag, Fs dotter åkte på fotbolls cup i Malung över dagen. Jag & F tog det lugnt, åt lång frulle i soffan och sen tog vi en promenad i det fina vädret, åkte iväg en vända med bilen för vi tänkte åka & hälsa på lite folk men insåg att ingen var hemma så vi vände hem igen.
Jag åkte och hämtade min dotter i Insjön så åt vi middag hemma hos F innan han körde hem oss till ön.