Påsken 2018

Alltså vilken helg, vilken helg, den var helt underbar från början till slut. Jag & killen jag dejtar, hans barn & min dotter åkte till min familjs stuga i Sälen efter vi slutat jobba/skolan på skärtorsdagen. Bilen var packad & klar in i minsta detalj kan jag lova.
2 vuxna & 3 barn som ska vara i fjällen under 4 nätter så blir det lite packning med alla vinterkläder.
 
Fredagen bjöd på strålande väder & helt magiskt uppe på fjället när vi åkte skoter. Var ute på en 2 timmars tur för förmiddagen sen hem till stugan för lunch & laddade om och sen blev det en 3 timmars tur med dom två stora barnen på eftermiddagen, då var min dotter kvar i stugan med sina morföräldrar.
 
Selfie på fjället
 
På lördagen blev det klassisk fjäll lunch, våfflor med grädde & hjortronsylt *mums*
 
Det vita fjället i bakgrunden är Trysil, backarna som man ser närmare skotern är Stöten.
 
 
 
På fredagen & söndagen såg vi på hockey, direkt kval till SHL mellan Mora & Leksand, jag är ganska neutral i hockey frågan men Siljans derby är viktiga saker & jag tycker att Mora varit strået vassare. Just nu står det 3-1 i matcher till Moras fördel & vinner Mora ikväll så spelar dom i SHL nästa säsong.
 
 

Wanderlust by Jona

Till och med jag som inte är så förtjust i vinteraktiviteter måste ju erkänna att detta såg helt fantastiskt ut! :D

Svar: Skoter är något utöver det vanliga, jag är väldigt förtjust i den åkning man har nu på vårvintern när dagarna är ljusa & solen strålar. Den frihets känsla att köra på fjället, bara du & 500 kubik under dig är wow.
mrsbelair.blogg.se

Miss Baby Peaches

Men så härligt!

Svar: Att det var, bästa påsken på flera år. Måste nog säga att påsken är min favorit högtid, inga direkta krav eller måsten.
mrsbelair.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo