Länge sen sist

Dom senaste veckorna har varit helt galna. Mycket har hänt i mitt liv & runt omkring mig på både gott & ont dessvärre. Jag har en än gång varit mer & arragerat SM i kaninutställning, vi var ett tappert litet gäng som drog runt utställningen som var i tre dagar i början på februari.
Min kära vän Lotta tog med mig mina 3 kaniner till utställningen som numera bor hos henne i Stockholm, när jag än en gång fick hålla mina blå dvärgvädurar började tårarna rinna. Att man kan sakna dom så liven så det gör ont i hjärtat trodde jag inte skulle vara möjligt men det gjorde jag.
Jag & min blå dvärgvädur, Jakarandas Mynta
 
På lördags kvällen var det dax för SM fest & jag drog på mig pennkjolen & en dolores top, strumpbyxor med söm, lockade håret & på med hela krigsmålningen. Åt god mat & dansade så jag hade ont i fötterna långt in på natten
 
Efter SM gick luften ur mig & min kropp började bli sliten av all stress som varit inför & under SM. Nu börjar jag återhämta mig igen & bara älskar att eftermiddagarna är ljusare igen och lusten att börja träna på allvar sakta dyker upp i huvudet. Det har varit dåligt med träning hela vintern pga olika anledningar men nu börjar det suga i löpar tarmen igen.

Miss Baby Peaches

Vad härligt att få hålla sina älskade hårbollar igen! :)

Svar: Att det var, blev så glad
mrsbelair.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo