Dax igen

Nu är det dax att ta nya friska tag med maten & träningen igen, blivit lite väl mycket gott över jul & nyår men det hade jag liksom räknat med. Men nu är det slut med godis, läsk & onyttigheter, kylen ska fyllas med nyttigheter & matsedel ska skrivas för varje vecka så jag slipper stå & fundera på vad vi ska äta varje dag.
Ska göra storkok av div goda grytor & frysa in för att kunna ta fram & värma o bara koka tillbehör under vardagarna.
 
Ska börja med chake till frukost & lunch igen tänkte jag, 30 minuter lättare träning 3 gånger i veckan & ett längre pass på helgerna. Så fort lönen kommit in på kontot blir det att lösa ett nytt gymkort på öns gym & börja styrkesträning igen.Rock n Roll Stuff shopping

Den 7 januari var jag ner till Hedemora i ett ärende & passade på att åka in på Rock n Roll Stuff, alltid lika trevligt att åka in & leka dess up en stund. Det hade kommit in en hel del nytt sen jag var där sist i samband med mässan i november.
Som alltid när jag är dit så följer lite nytt med hem, men det är ju dom enda kläder jag använder numera.
 
Denna sköna top strån Rock Steady ihop med en snygg kjol eller jenas är det perfekt till vardags.
Precis när jag var på väg hem fick jag för mig att prova denna topen som funnits ett tag men jag har aldrig provat den då jag alltid tänkt att den inte passar mig. Så fel jag hade, den satt som en smäck & fick så klart lov att följa med hem.
 
Det hade även kommit hem två nya modeller av jeans & jag föll pladask för speciellt en modell med lite större utanpå fickor. Provade ett par & dom satt som en smäck.
 
Efter besöket där blev det in på Dollar Store för att kika lite, dom har byggt en helt ny butik i Hedemora & wow säger jag bara så fräch & ljus.